9 Mayıs 2014 Cuma

Chaplin (1992) izle


İyi tanıdığımız bir kahramanı bu kez sinema aracılığı ile yaşama şansına sahibiz. Charlie, bir vodvil grubu ile çeşitli turnelere katılarak hayatını kazanmaktadır. Bir Amerika turnesinde ki annesi Hannah da aralarındadır, Mack Sennett tarafından keşfedilince dünyaca ünlü olmasını sağlayacak sessiz sinema sektörüne ilk adımını atmış olur.Şorlo rolü ile dünya çapında bir ünün sahibi iken özel hayatındaki çalkantılar, her geçen gün daha çok yıpratır onu. Bir yandan da Amerika’daki politik atmosferin iyice kızışması ve Hollywood’daki konumist avı nedeni ile ABD’ye girişinin engellenmesi, hayatındaki zorlukları pekiştirecektir.Film, merceğini Chaplin’in Britanya’da fakir bir ailede başlayan çocukluğundan, ölümünden dört sene öncesine kadarki sürece odaklıyor.

http://filmsektor.com/chaplin-1992-turkce-altyazili-720p-izle.html/1

Üç Renk: Mavi izle



Film bir üçlemenin ilk bölümüdür. Bir müzisyen olan kocasını ve çocuğunu kaybeden bir kadının bu gerçekle ne şekilde baş ettiğini inceler. Julie, bir kazada kocasını da kızını da ölüme teslim eder. Julie’nin iki seçeneği kalır geriye. Ya geçmişin gölgeleri ile yaşamak ya da geleceği şekillendirmek üzere şimdide yeni bir hayat kurmak. O yaşama tutunmayı ve yeni hayatı yaratmayı seçer. Ancak özgürlük kolay elde edilen bir kavram değildir. Yolu hiç şüphesiz zorlu ve çetin olacaktır. Çok şeyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

http://filmsektor.com/uc-renk-mavi-1993-turkce-dublaj-720p-izle.html

Keith izle



Keith bazı şeyleri eksik yaşamış ama daha fazlasını isteyen bir çocuk.Başlarda öyle görünsede aslında öyle değil.İstediğine sahip olabilen ama sonuçlancağını bildiği için buna cesaret edemeyen birisi.. Natalie ise herşeyi yeterli yaşamış,bir çok şeye sahip daha fazlasına ihtiyaç duymayan birisi..Natalie nin hayatına Keith girdikten sonra herşey ikisi içinde zorlaşır.

http://filmsektor.com/keith-2008-turkce-altyazili-720p-izle.html

Unutulmaz Titanlar izle



Herman Boone bir Amerikan futbolu koçudur. 1970'lerin Virgina'sında ırkçılık hakimdir. Oldukça ırkçı yönelimlerin olduğu bir Amerikan futbolu takımı da bir koç aramaktadır. Bu lise takımı da kimlik sorunları yaşayan ve ırkçı tavırları olan oyunculardan kuruludur. Siyahi bir koç olan Herman Boone'un başa gelmesi, bütün bu kişilik bunalımlarının kökenine inecek ve insanların karakterlerini sorgulatacaktır.

http://filmsektor.com/unutulmaz-titanlar-2000-turkce-altyazili-720p-izle.html